onsdag 27 april 2011

Västerviksfilm

Resan till Västervik blev en trevlig upplevelse. Stor gästfrihet visades av (fd) locals. Fredrik fixade boende och guidade oss runt i skogarna. Efter att vi ätit glass hos Sanna så åkte vi raka spåret till Fallataket. Första gången jag var där var januari 2009, den turen kan man läsa om här. Då var det alldeles för kallt för att klättra i denna ruggiga håla men den här gången var förhållandena utmärkta och ticksen trillade in på löpande band!
Dag 2 vaknade både jag och Magnus fullständigt mörbultade särskilt i vänster gastonmuskel som fick slita hårt på "By the book". Vi åkte först till Fruberget. Där var det varmt. Dagen började vid Heat-grottan och det sändes friskt av alla som inte var vrak...
Sen gick vi vidare till Soulfly-grottan och jag började vakna till. Sist jag var i den grottan var i samband med en sverigecup i Västervik. Den gången prövade jag ut moven på "So I fly" och bestämde mig för att göra den nästa gång. Tyvärr var det ganska länge sen så jag var tvungen att prova ut allt igen, Fredrik var till stor hjälp med att friska upp minnet.
Efter det var det dags att återvända till Fallataket. Den här gången var Mange ruskigt nära på "By the book". Jag fick mig en session på "David o goliat" och lyckades knyta ihop den.
Sen började den trötta resan hemåt.
Borstar bort lera från toppen av "David o goliat".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra klättrat!

Kan någon snälla skänka grabbarna en vettig kamera?

/FJ

Anonym sa...

good times good times!
/MH

Erik sa...

Grymt!