lördag 9 april 2011

Projektet i Hylte.

Förra året tipsade Rickard Ekehed mig om det bortglömda projektet på Hylteberget som han hade varit och kikat och borstat på. Det är ett anrikt gammalt projekt som Henke Sennelöv bultade upp -93. Det tyckte jag lät intressant och var där och prövade lite senare. Då kändes det väldigt svårt och det var två sektioner som jag inte kunde göra.

Så i vår var det dags att pröva igen och den här gången kunde jag göra alla flytt. Jag var där och körde tämligen ofta och gjorde små framsteg varje gång.
Så i fredags var jag där med Hilde. Först verkade det lite för varmt och leden låg i solen men när Hilde krossade sitt projekt- Labyrint så väcktes hoppet tillsammans med insikten om att sticket ändå var ok.
Körde först en genomdoggning och det kändes bra. Väntade i ca en timma innan jag gick på igen och då var solen nästan borta. det blev en ny high point då jag föll på sista movet i första kruxet.
Sen kom Erik och Rickard dit. Jag provade en gång till men då satte jag en fot fel och ramlade tidigt. Tio minute senare så gick jag på igen och kom till toppen!

Den får heta "Du och jag ska gå på bio" och jag gissar att den håller 8c. Jag är väldigt glad över att få gjort den och nu fortsätter jag neråt på min projektlista.

2 kommentarer:

Jonny sa...

Supergrattis. Nu finns leden igen!

Anonym sa...

Grymt jobbat Geir! Antar att det är någon av de två lederna med samma insteg till höger om Houdini? Är det den vänstra eller högra varianten?

/Henrik