lördag 3 september 2011

Korpabergets nya kläderIdag var jag med Jesper och Erik i kopraberget. Vi kom i väg i vad man kan kalla sen otta och när vi kom fram möttes vi av strålande väder vilket var trevligt. Efter uppvärmningen så gjorde erik en linkup mellan robot och super mario i god patxi-stil. Jag lyckades med nöd och näppe ta mig upp efter honom.
Efter det var det dags för dagens mission, nämligen kejsaren 8b som jag provade tidigare i veckan.

Den gången gick det inte så bra för jag klarade inte första delen som är åtta a men efter ett fall på första delen så kunde jag lätt gå till toppen.
Idag var jag i stort sett säker på att klara hela leden om jag klarade första delen. Efter viss tvekan gick jag på press utan att hänga upp slingorna först. Det kändes bra och jag klarade första delen och kunde cruisa till toppen.


Lite senare var det Eriks tur och han skulle ge sig på ett flashförsök så vi gick igenom leden lite innan och det verkade lovande. Sen var det hans tur att cruisa, det såg barnsligt lätt ut.
Jesper körde också och det såg betydligt bättre ut än i torsdags men det räckte inte. Vi fick i alla fall se på en imponerande swing när han dynade förbi kruxet!

Inga kommentarer: