måndag 22 augusti 2011

Östersund

Jag hann knappt vända i Göteborg så åkte jag med Lisa ner till Halland. Där blev det inget klättrat men jag badade i havet, länge. Sen behövde jag inte vända i Göteborg utan bara fortsätta förbi för att ta mig upp till Östersund.

Rigor mortis-väggen. Alltid torr! nästan


Här har jag varit i ungefär en vecka för att måla tak. Det är trevligt här uppe och luften smakar gott. Jag har ett projekt som jag mycket gärna vill göra i dödshålan på Frösön men precis som på västkusten så verkar det ha regnat en hel del här vilket innebär att det droppar, rinner och är allmänt otorrt. När det är otorrt i östersund finns det en klippa som funkar alldeles utmärkt och den heter rigor mortis. Det torkar så fort att man knappt tror att det är sant. Dessutom är det en klippa som jag har spenderat många eftermiddagar vid med att traversera och klogga. När jag nu kommer dit blir jag alldeles nostalgisk av att se vissa grepp.

Blött projekt, det såg betydligt värre ut några dagar tidigare.

Det har blivit en del arbete uträttat också. Jag har jobbat med farsan och Gudmar. Framförallt ett evinnerligt skrapande, alla som har gjort det vet att det finns roligare saker.

Farsan på taket. Men vad gör han?Dessutom har jag fyllt 25 det firades med tårta och sånt.


Tårta och sånt.

Jag ser fram emot hösten med en hel del att göra i Göteborg och lite resor inplanerade. Det är dags att börja träna hårdare igen också.

Inga kommentarer: