tisdag 5 juli 2011

Misär i Granitgrottan

Sen jag kom ner till Göteborg har vädret varit väldigt varmt och fuktigt, väldigt är förresten inte starkt nog för det har varit utomordentligt varmt och fuktigt. Det har inneburit bra träning för VM i Arco som närmar sig och bra förhållanden för bad i sjö.

Däremot har det inte inneburit vidare bra förhållanden för att prestera något över huvud taget. Det var något som jag och Magnus struntade i när vi här om dagen åkte upp till Granitgrottan, det är väl dumt att säga att förhållandena är dåliga någonstans innan man har varit där och provat. Den här gången hade det nog varit smart (när vi åkte till Schweiz också).

Det mesta var blött och resten var ändå väldigt halt. Vårt hopp väcktes under eftermiddagen då det började fläkta lite men det mojnade snart och sen blev bara värre och värre. I vilket fall så var det kul att träffa Micke där och så kom Jens upp med sin bejbis och det var kul.

Jag hann med att dogga "Leroy" för att försäkra mig om att den var blöt, Mange gjorde "langley" 7a+ som uppvärmning och så slet vi vår hud och svettades på "Fysik" 8b, jag hann också med att känna på ett projekt som går vänster ut från yatzy. Det var coolt.

Inga kommentarer: